Dop

Awww... i onsdags var jag på världens myssigaste dop. : ) Grannens lilla bebis skulle döpas, så nu får man väl inte kalla henne "Den lilla människan" längre... det är Louise som gäller numer. ; )

Dopet hölls ute på Bruksgodset, lantlig miljö och gudstjänsten hölls utomhus under solen. : )

Hon som har Bruksgodset är keramiker och plockade ut toksöta och sköna kaffekoppar ur ugnen medan jag såg på... Jag ville ha! Så, jag bytte till mig sex kaffekoppar mot fårull. Joråsåatteh... så gör vi affärer på landet. ; )

Sommarbete

Varje år flyttar bonden bredvid oss sin flock till sommarbete i grannbyn. De ringer och meddelar så att vi kan flytta undan fåren samt öppna på vår hage... Och vid kvällstid hör man hur det börjar stampas otåligt borta på deras gård, och det frustas och suckas.

Till sist hörs en mansröst, som med mjuk stämma råmar... och minuterna efter kommer han springandes med hela flocken efter sig! Vi brukar sätta oss ute på gården med en kopp kaffe och njuta av synen när de mullrar förbi på ängen nedanför vårt hus. : )Sommarlov

Nu har barnen sommarlov... Alltså, jag har ju inga barn men jag pratar rent generellt. : ) Jag och min mamma satte oss i bilen på torsdag och körde söderut mot Los där min storasyster bor - och därmed bor även mina systerdöttrar där. Såklart. De två äldsta, Annabel och Lisa-Marie, hade nämligen skolavslutning i Los kyrka och både jag och mamma fick för oss att vi bara MÅSTE vara med.

Tjejjorna fick inte veta något utan vi bara dök upp där utanför kyrkan. Ni må tro att glädjen var stor! Ha ha ha, vi skrattade gott och länge åt deras ansiktsuttryck som var förunderligt lika två fågelholkar. ; )

Jag är blödig, så när Lisa-Marie sjöng duett fick jag tårar i ögonen... och riktigt pinsamt var det när Annabels klass klev upp och sjöng en låt av Ted Gärdestad... Jäpp, då bölade pinsamma moster Kattis på riktigt. ; )

Nu har jag äntligen en liten känsla av sommar hörrni! Det var väl på tiden? : )Awww...

Min allra finaste tioåring i hela vida världen! <3 Tarass ser alltid ut att vara full av hyss. ; )Födelsedag!

Idag fyller Dyra två år! Hipp hipp hurra! : )RSS 2.0