Inte ropa hej

Nä menneh... Vet ni vem som ropade hej för tidigt? Man ska aldrig, aldrig jinxa något! Tydligen.

Jag ba "Åååh vårkänslor! Asfalt! Grussopning! Snart får vi spåra! Wiii!"

Lätt övertaggad sådär...

Jag ville bara göra er uppmärksamma på att det snöat hela dagen idag. Ridå.


Muppet show i Idbyn

Jäpp. ; ) Muppet show finns i Idbyn, och det är en never ending story. Här är huvudrollsinnehavarna; Mupp 1 och Mupp 2! : )Tom snusdosa

Tog just sista snusen. Och nej, inte för alltid - men sista snusen ur just den här dosan. : )

Och då började det plötsligt klia i fingrarna. Det är dags att börja spara på tomma dosor inför vårens spårträning!

När jag traskade från fabriken till bilen igår efter jobbet, så i såg jag hur mycket asfalt som tinat fram den senaste veckan, och att en antydan av den där speciella vårlukten faktiskt hänger i luften. När jag sedan skymtade en sopningsbil på fabriksområdet, i full färd med att sopa upp grus, så log jag till och med en aning för mig själv under vårsolens blida leende. : )

Snart får vi träna spår igen! Det kli i fingrarna jag nyss fick, är från ivern att få diska ur tomma snusdosor samt packa ordning spårgrejjor i väskan. ; ) Längtar!


Djupsinnigt värre

Ok den här tanken slår mig nu och då; tänk om alla hade förmågan att se in i andras hjärtan och förstå hur unik var och envar är, samt vilka utmaningar varje en av oss står framför och motgångar man må tampas med...
Om så vore, tror jag att vi alla skulle bemöta andra med mer tolerans, vänlighet, tålamod och kärlek.

Alla brottas vi med något. Och även om du inte får det tillbaka i tusenfalt, så visa medmänsklighet och förståelse... I slutändan säger det mer om dig än om andra.

"Ingen människa är värd mer än du, men ingen människa är värd mindre än du heller." ~Stellan SkarsgårdTarass

Idag fyller Tarass 11 år. Älskade hund, vad glad jag är som har dig! Och så tacksam jag är över att du är pigg och stark, om än långt mer stillsam numer.

Puss på nosen!


Första övernattningen

Så har vi då övernattat i Grönfjäll, i vår stuga, för första gången. : ) Jag och vovvarna stannade bara torsdag till söndag över påsk, och husse några dagar extra.
 
Här kommer lite bilder, men jag måste varna för att jag inte hade någon inspiration för fotografering, så bilderna är mest peka och ta bilder med syfte att fånga lite av hur omgivningen ser ut.
 
 

RSS 2.0