Skåjtran

Erik har köpt en ny leksak. En skoter. Eller skåjtran. ; )

Det går en epidemi bland han och hans vänner. Oerhört smittsamt - eftersom allihopern köpt sig ny skoter. Ha ha...

Han hämtade den igår, och det slutade med pizzalunch och fullt hus här hemma hos oss då folk trillade in för att titta, diskutera, provköra och diskutera ännu lite mer. ; )

Idag har Erik tagit skotern vart han än skulle... Till grannen, till gammgården, etc. Och idag har han även gjort bort sin första fastkörning. Duktig kille. ; )

Over and out!


Tittut


Haru nå karra?

- Karra?
- Ja, karameller?
- Nä... Men ja ha töggömmi.

Har ni koll på vilken film den scenen utspelar sig i? S.O.S. - En segelsällskapsresa. Så, nu vet ni det. Varsågoda. ; )


Och jag ville bara göra er uppmärksamma på att jag har töggömmi! Tuggummi alltså.
Ni vet hur de här vanliga märkena av tuggummi, som finns i överflöd vid alla kassor i till exempel matvaruaffärn, innehåller intet annat än ren dynga? Artificiella, cancerogena, hormonstörande ämnen... Nå! Jag gillar töggömmi, men jag gillar inte gift! Ni må tro att jag blev lyrisk när jag hittade det nya krav-märkta Chicza! : )

Det är ett ekologiskt, biologiskt nedbrytbart tuggummi! Woohoo! Det negativa är den långa transporten, då det görs i Mexiko av mayaindianer som bor nära regnskogen. Där si man.

Jag beställde iallafall online, och fick hem dem idag. Och vet ni vad? De må vara mindre glansiga, lite lösare i konsistens, hårdna lite fortare än "vanliga" tuggummin... Men de är helt ok! Riktigt goda faktiskt! Har dock inte provat kanelsmaken ännu dock, låter mysko. ; )

Joråsåatteh... Det var mitt dagens tips. Chicza Organic Chewing Gum! : )
Forever Young av Audra Mae

En fin liten fredags tune... A capella cover av Bob Dylans låt Forever Young. Bruce Springsteen har även han gjort en cover av den, vilket ooosökt leder mig in på att berätta för er, att i början på maj så åker vi ner till Stockholm och går på Bruce Springsteen konsert! Woho!
 
 
 

RSS 2.0