Joråsåatteh...Finns en del inspirerande människor där ute i världen. Tyvärr är jag väldigt lättinspirerad. Köpte joggingskor och tänkte börja jogga ett par eller tre gånger i veckan. Joråsåatteh. Bra Kattis!

Ha ha ha... Det här blir fan spännande. ; )

Vitsippan ute i backarna står...


Clown

Ha ha ha! Ha ha! Fick ett sms med bild från kennelpappa Andy (ok, mms heter det visst då)... Kunde inte låta bli att skratta. Finn ett fel? ; )Mamma Tegine, syster Turi och till höger brorsan Argoyl - The Clown! ; )

Angenämnt problem

Hade lite tassvård idag, klippte klor och ansade lite tufsighet från hundarnas tassar. Alltså. Jag tar fram klotång och sax, och hundarna blir tossiga och studsar efter mig - när jag slår mig ner på mattan på köksgolvet så får jag plumpt två stycken tervetottar i knäet. De liksomtävlar om vem som ska få tassvård först... slutade med att jag fick stänga undan en av dem åt gången med kompostgaller... Ha ha ha, men jag klagar inte. Faktum är att jag är oändligt tacksam över att ha det här "problemet". : )

Nu ser de lite mer välvårdade ut iallafall! Söta små tervetottar...Ett stycke Tarras tass.Dyra fot och Tarass fot... vill ba' dit å snusa på dem. Hundtassar är söta. ; )

Ett par busbilder

Tror det var förra helgen vi var hos mamma va? (Bra att fråga er, ni har ju säkert koll... Eller inte.) Nåja, hittade de här två busbilderna från när vi var i Nordingrå och hälsade på hos min mamma... Soligt och fint var det!

Dumma snö

Igår snöade det, och idag skiner det vita hånfullt leende mot mig utanför fönstret. Jag är egentligen inte otacksam, för jag uppskattar faktiskt det där med olika årstider. Fast vi kan ju säga som så, jag skulle verkligen uppskatta om våren kom och stannade för gott. ; )


Vi hade ju så vårigt och mysigt för någon dag sedan?? Nåja... "Allt har sin tid,
det finns en tid för allt som sker under himlen" och allt det där. : )Jag tvättade upp bötcherselen igår och smorde in den, gud vad jag kände mig pysslig och duktig. Tänkte börja använda den på Dyra när vi tränar spår hädanefter, har varit lat och bara haft halsband på henne fram till nu. Kan ju säga som så, Dyra tyckte det var fruktansvärt genant när jag provade ta på den och försökte dra av sig den genom att bita tag i remmen som löper runt bröstkorgen. Dumma lilla hund... Ska man måsta träna på att hon inte ska märka av den? Hon ba "Näe men du, skulle inte tro det, jag drar av den... eller inte... jo nu drar jag av den! Jag har den! Snart..." Hmpf.Idag är lilla Delta dagbarn här igen. Vi har det så myssigt så. : )

En valps lidande


Jag: "Heeej puppi puppi pupp! Ääär du en huuuungrig bebis då? Är du det, är du, är du?"
Delta:"Jag håller på dö. Ser du inte det, ser du inte, SER DU INTE???"Lycka för en liten valp!Och när stackars svältande valp just börjar bli mätt så flinar matskåln hånfullt.Jag: "Men nu är vi mätta och glada va, lilla puppiluppan?"
Delta: "Jag håller fortfarande på att dö."

Dagbarn (dagvalp?) här idag

Idag är lilla Delta här igen då mammsi Annica måste jobba och husse Anders sova (efter nattjobb, inte för att han är en dagdrivare). Vi har varit på promenad, sovit lite, och myst en massa. I detta nu funderar jag på om jag ska lägga spår åt alla tre vovvarna men det blåser alldeles förfärligt... Kanske bara ett litet åt dem var? Och det är lä på ovansidan huset så Delta borde kunna få ett bra valpspår där. : )Delta leker följa John med katten Tuta. ; )Tuta: "VAD tror du att du håller på med?"
Delta: "Alltså, inget, tittaråtdethärhållet ochföljerinteefterdig. Alls."På promenad i skogen, jippi tjihooo!Tarass, Dyra och liten malligator i bakgrunden. : )Jag vet, galet skevt foto - men jag ville bara göra er uppmärksamma på att vi har varit på kossa mu mu spaning också! (Det vita där borta i fjärran som Delta tittar på är alltså kor. Inte snö. Äh, tyst med er! Jättefin bild ju.)Skulle ta en fin porträttbild av Tarass. Njaaa, gick sådär. Busfröknar.På äventyr på ett kalhygge.På äventyr på en äng.Delta: "De ä du å ja va, eller hur farbror Tarass?"
Tarass: "Jepp. Som Rasmus på luffen."Ända mot ända, kan ingenting hända. (Eller jo, man kan få ett gulligt rumpkort av tjejjorna.)


Tjipp tjillevipp! : )

RSS 2.0