Mumsigt men fruktansvärt äckligt

Sitter på jobbet och har mer än halva nattskiftet kvar att göra. Vill mest bara hem. Som vanligt, fast ändå inte.

Hundarna har fått mumsiga, köttiga älgben av en kollega till husse. Perfa för deras tänder; kropp och knopp.
Jag ger mina hundar en hel del färskfoder (Klass) samt att de får en varierad kost med rått kött (älgkött, kycklingvingar, etc) och puréad frukt och grönt. Samt torrfoder då. De är vana vid den varierade kosten och blir inte dåliga i magen eller så.
Men det som är mums för dem är blä för mig. Tycker inte om att hantera kött (är vegetarian själv) så jag ser urlöjlig ut när jag tar på mig plasthandskar och krånglar på med tänger och andra redskap. Ha ha.


Måste prova

Tog hem blogg.se app till min iPhone, och nu måste jag ju prova skriva ett blogginlägg från telefonen! Ser det märkligt ut, eller krånglar så vet jag ju att det bara är att radera skit-appen och skriva inlägg från datorn som vanligt.

Provar bifoga en bild också, såklart. Det är bilder som Annica tog med min kamera för några veckor sedan. Dyra fick köra lite kamplek och bitkuddeövningar (ja, jag uppfann just det ordet) med Anders. Det gillar hon skarpt! Och han är väldigt duktig med de hundar han interagerar med.
Jag fick även vara första koppelhållare åt "min" lilla gudpuppis Delta. Hon har figurerat tidigare här i bloggen, då hon fick vara hos oss som dagisvalp när hon var yngre. Gullsnuttan!


Design

Har verkligen inte gjort något åt hemsidan på hundra år (nåja, kanske inte hundra... men ni fattar). Att man kan bli så totalt ointresserad av något som man faktiskt tyckte var ganska skoj för några år sedan? Tänker ofta att jag måste ju ändra färgerna, och byta headern på hemsidan... Men så kommer jag på att det är mycket viktigare att dega ihop i soffan med en kopp te och en film eller bra bok.
Borde ju ta bort Ghettos sida från menyn på hemsidan... tänke göra en minnessida med de älskade fyrfota som lämnat mig, men det är jobbigt. Så jag fnyser och återgår till att sippa te.
 
Men! Jag har iallafall fått tummen ur och ändrat färg och design på bloggen. Mysigt murrig nu under hösten? Inte vet jag, men det blev en liten förnyelse iallafall.
 
Mitt lilla hösttips (eller vågar man kalla det vinter nu, utan att ljuga?) är; tänd ljus. Tänd mycket ljus. Tänd så många mysiga ljus inomhus att du känner dig fånig - då är det alldeles rätt, och värmen kommer sprida sig ända in i frusna fingrar och tår. Och om det inte fungerar så... tjaaa... stäm mig då.
 
 
 
 

Sneaky bitch


Tarass: "Känner mig iakttagen. Som att någon står alldeles bakom, du vet?"
   

Dyra: "Target locked. Ready... Set... GO!"
 
 
Jäpp, Tarass. Tror du hade rätt. Faktiskt.
 

Mina smånosar

Mina smånosar är numera små snönosar... Här uppe har den första snön kommit. Ett tunt, sprött täcke av gnistrande vitt. Luften är kall och klar. Det känns bra, den får gärna stanna.
 
 

Tarass nosen.
 

Dyra nos.
 

Små snönosarna.

Nu

Livet är otroligt ömtåligt. Och ibland är det obeskrivligt sorgligt.
 
 
Ett verksamt liv har slocknat ut,
En flitig hand har domnat.
Din arbetsdag har nått sitt slut,
och stilla du somnat...

RSS 2.0