Lite Dyra bilder

Jäklar vad dålig jag är på att uppdatera bloggen! Ber så mycket om ursäkt... fast å andra sidan gör det nog kanske inte så mycket. ; )

Tänkte bjuda på lite nyare bilder av Dyra, tyvärr bara bilder i dålig kvalité fotade med mobilens kamera. Ha ha, har varit ute med min Nikon D90 i högsta hugg flera gånger - bara för att konstatera att batteriet är slut. Glömt ladda det däremellan dessutom. : D

Dyra börjar få tillbaka lite päls nu, hon har sett helt enkelt förjävlig ut i någon månad eller så... hon fällde ur. Allt. Skickade bild på henne till kennelpappa Andy och han skickade ett sms med caps lock som löd "HAVE YOU SHAVED HER!!??" Ha ha ha... nix. Men hon var en jämarns snygg malinois. ; )

Vi tränar och fnular på här hemma, med IPO-spår och lydnad. Hon är så duttig flicka, blir nästan tårögd ibland... Inte för att vi är duktiga på moment (vi kan inga hela moment) men för att hon verkligen är med mig, och hon visar så tydligt att hon är precis där hon VILL vara medan vi tränar, och hon är så mysig. Älskade lilla skrutt...Alltid avkopplat i bilen, så här har hon varit sedan hon var valp. Skönt! : )
 

Så här mysigt har vi i TV-soffan om kvällarna. : )
 

Dyra ligger och vakar över ägorna... Och fåren i bakgrunden. : )
 

Sötaste lilla hönan... fortfarande lätt pälslös. ; )


Kommentarer
Postat av: Frasse

Hmm kanske dax att skaffa flera batterier till kameran. Gör väl inget att hon har kort päls, hon ser ju ut som en belgare o det räcker väl :-)

2011-08-23 @ 07:35:33
URL: http://www.franssons.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0