Filma

Vill bli bättre att filma när vi tränar, jag ska ta mig i kragen. Tror det är riktigt nyttigt och till stor hjälp att få se sig själv tillsammans med sin hund på håll. Det tråkiga är att jag inte vet hur man redigerar filmer, och tanken på att lära mig det gör mig alldeles matt - ha ha ha! ; ) Det gör visserligen ingenting för egen del, men om man nu vill dela med sig av filmer så är det ju inte så roligt för de som tittar om första och sista minuten går åt till att man trycker på record och sedan traskar ut till "rätt ställe" / traskar tillbaka till kameran och prasslar på. ; )

Nå, ska försöka filma lite ikväll med Dyra och Tarass, kanske laddar jag upp på nätet också om det inte bara blir kaka av allt. : )


Önskar er alla en riktigt skön lördag! <3


Kommentarer
Postat av: Anna @ Rocktassar

Jaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

WMM har du säkert på datorn? HUR lätt som helst. Ladda in filmerna, titta och undersöl i två minuter så VIPS - har du förstått. Garanterat ;)Du är alltid så go Kattis... kan du inte flytta hit, åtminstone inom Värmlands gränser... ? Så man kan njuta mer av dig :)

2011-09-03 @ 07:46:28
URL: http://rocktassar.se
Postat av: Karro och King :)

Hehe jo det är inte lätt :) Hoppas du får till det, om inte annat så är det ju nyttigt för dig att kika på även om du inte lägger upp det :) Men ja tror nog att vi som kikar inte tycker det är jättejobbigt om vi får en liten snutt på filmen som är förberedande inför det riktiga filmandet :)

2011-09-03 @ 14:04:09
URL: http://www.karroochking.se
Postat av: Sandra

Ja! Filmer vill vi se! :)

Japp, SKKs uppfödarutbildning är det. Vad är PEKAutbildningen för något? Försökte hitta något på hemsidan men fann ingenting.

2011-09-03 @ 17:32:55
URL: http://sandrawingfors.blogspot.com
Postat av: Sandra

Går det bra om jag länkar dig på min blogg? :)

2011-09-03 @ 17:33:35
URL: http://sandrawingfors.blogspot.com
Postat av: Anna @ Rocktassar

MEN FILMA DÅ!! =)

2011-09-04 @ 22:54:33
URL: http://rocktassar.se
Postat av: Anna @ Rocktassar

Goa du <3 Ska försöka tänka på dig (som miniatyrgris) nästa tävling ;) Kanske jag slappnar av lite ;) Alla som KÄNNER mig såg att jag var nervös/spänd. Så.. bra gjort, du har lärt känna mig och mitt kroppsspråk, utan att någonsin ha träffat mig =) PUSSWMM - windows movie maker, standardprogram på PC. Enkelt som gatan :)

2011-09-04 @ 23:13:30
URL: http://rocktassar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0