IPO-spår hemmavid

Idag kom Angkiika hit ut till oss i Idbyn och hälsade på! Sååå roligt! : ) Blir så glad när någon ger mig en spark i ändan genom att träna med mig... Värt mycket det. <3

Vi lade ut spår åt tervtottar och mallodörer och sedan gick vi in och fikade lunch. Jag vet faktiskt inte hur länge spåren låg...? Men vovvarna hade fått ganska långa spår, och både Clip och Dyra fick störning i form av korsande spår cirka 20 steg in i spåren. Sedan var det vinklar, rutor, snusdosor med sidfläsk/kattmat samt några pinnar till Öxo och Tarass.

Angkiika började med Clip som var supertaggad! Men hon gjorde ett otroligt bra jobb att få honom att landa, såg så mysigt och inspirerande ut. : ) Han spårade verkligen fint, och så duktig han är på att lägga sig vid dosorna! : D Ingen reaktion där jag hade korsat spåret!
Öxo var åsså duttig pojke, väldigt taggad men lättarbetad - Angkiika gjorde fint jobb med att få honom att fokusera åsså! Hemligheten är att man ska ha MYSIGT när man tränar hund. Det tror jag. ; )
Sötaste Tino (Tarass bror) var helt galet i gasen, hela han vibrerade! Men har man balanserade vovvar och en duttig matte så var det inga problem att få honom att landa heller och göra ett bra jobb. : ) Ha ha ha, vi fnissade en hel del när vi gick med Tino... så jämarns söt han är!

Dyra och Tarass gick det bara fint för, ingen reaktion från Dyra vid det korsande spåret och hon var metodisk och lade sig så gott som på egen hand vid dosorna. : ) Det tar sig sa mordbrännarn... ; ) Hon blev lite trött på slutet men vi behövde inte ta någon paus.

Tusen tack för idag Angkiika, lika mysigt som förra gången! : )Clip spårar! Fint tempo och inget hets i kopplen. Dutti hunn!


Angkiika och Clip, tömkörning. ; )


Clip får mums och mys som belöning efter att han smaskat i sig dosornas innehåll.


Öxo på spåret!


Öxo får åsså massa mums och mys som belöning vid pinnar och dosor...


...å Angkiika får åsså belöning. "Varsågod, pussa hunden!" ; )


Fårskallarna ville åsså vara med, de pratade med oss och hade koll på läget. ; )


Kommentarer
Postat av: Annica

TACK!! För en kanondag & för fikat :) Ni förstår alla där ute Kattis har så gott fika jämt :P

Det var kul att se vovvarna idag & hur dom utvecklas.

Det här gör vi om Kattis!!!Kramizzzzzzzzzzz

2011-09-01 @ 22:53:32
URL: http://www.tervoristerna.se,
Postat av: Annica

Glömde skriva att jag gillade bilderna skarp:)

kanske kan man få dom sen blink, blink tindrar med ögonen

2011-09-01 @ 22:54:43
URL: http://www.tervoristerna.se,

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0