Sommarlov

Nu har barnen sommarlov... Alltså, jag har ju inga barn men jag pratar rent generellt. : ) Jag och min mamma satte oss i bilen på torsdag och körde söderut mot Los där min storasyster bor - och därmed bor även mina systerdöttrar där. Såklart. De två äldsta, Annabel och Lisa-Marie, hade nämligen skolavslutning i Los kyrka och både jag och mamma fick för oss att vi bara MÅSTE vara med.

Tjejjorna fick inte veta något utan vi bara dök upp där utanför kyrkan. Ni må tro att glädjen var stor! Ha ha ha, vi skrattade gott och länge åt deras ansiktsuttryck som var förunderligt lika två fågelholkar. ; )

Jag är blödig, så när Lisa-Marie sjöng duett fick jag tårar i ögonen... och riktigt pinsamt var det när Annabels klass klev upp och sjöng en låt av Ted Gärdestad... Jäpp, då bölade pinsamma moster Kattis på riktigt. ; )

Nu har jag äntligen en liten känsla av sommar hörrni! Det var väl på tiden? : )Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jag är lärare så avslutningar borde vara vardagsmat, men jag blir lika tårögd och blödig varje gång :-) det säger nog en del om oss som människor! Kram och ha en skön sommar vad ni än hittar på!

2012-06-22 @ 22:49:07
URL: http://aethlings.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0