Ljuva sommartid

Hääärrrligt att sommaren är här! När solen ler och dess värme känns som en öm arm runt ens axlar, då mår man toppen. : )

Grejjar och donar lite utomhus, tvättade bron/altanen och Erik slipade, sedan tvättades den igen, och oljades... Snart kan utemöblerna få komma på plats! Fast de ska ju förstås tvättas, slipas om det behövs och oljas de oxå... Suck. ; )

Har köpt olja från en sida som heter Auro naturfärg, som kör ekologiskt (jag är supernördig vad gäller ekologiskt, Erik får spunk på mig ibland) samt ett stort sortiment av naturliga, miljövänliga, biologiskt nedbrytbara produkter. Check it out! : )

Har satt lite blommor i krukor på bron också, några amplar och några i lerkrukor. Gör det hela lite mer trivsamt faktiskt. Första gången på typ... ja... fyra år? : )

Underbart hur grönt och frodigt det är, och vi har ju förmånen att bara kliva ut genom dörren för att mötas av massa grönska. : ) Det trista med härlig sol, är dock att det tar på Tarass ögon. : / Hans ögonsjukdom Pannus är INTE vän med UV-strålar. : (

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Finns de infen keps fär hundar?

Svar: Keps skulle inte göra någon nytta överhuvudtaget, men det finns såkallade "Doggles", alltså solbrillor för hund... Funderar på att köpa men vet inte hur Tarass tycker om det hela. ;-)
ghedoes.blogg.se

2013-05-29 @ 20:57:01
Postat av: Veronika

Jättefint!! Härligt ni har det i er trädgård! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0